vrijdag 20 mei 2011

Keltoum vertelt haar verhaal

Keltoum zit al enkele jaren op POUWER, een school voor Praktijkonderwijs in Utrecht.
Zij wil heel graag haar verhaal doen.
Zij wil iedereen vertellen over haar ervaringen met school, het 'zich zo niet begrepen' voelen, haar boosheid, haar dromen en de onwetendheid over het Praktijkonderwijs……..


-Gefilmd door Nina Pieters-

.

5 opmerkingen:

marleen zei

He Keltoum, het komt goed met jou. Je hebt zo ongelooflijk veel mogelijkheden in je, heel bijzonder! Aan je ademhaling zie ik en hoor ik dat je relaxed bent. Je ademt laag waardoor je ontspannen en volwassen en in balans overkomt. Neem de tijd en train geduld; je bent helemaal OK en er wacht een wereldbaan op jou! groetjes Marleen

Anoniem zei

Wauw! Marleen.
Keltoum ik ben het helemaal eens met Marleen. Jij bent een heldin. Pouwer is een school waar je trots op kan zijn. En.......de maatschappij zal trots op jou zijn. Jij hebt de wereld iets heel moois te geven.
Dankje.
Henno

Anoniem zei

Lieve Keltoum,

Wat een verhaal.... wat een uithoudings vermogen,wat een wegen heb je moeten bewandelen, zo verkeerd beoordeeld.
je bent een sterke jonge vrouw vol van vertrouwen... we zeggen wel eens een papier is niet altijd belangerijkste, maar helaas heb je zelf het tegendeel meegemaakt.
Je straalt en praat vol zelfvertrouwen....
De peuters en kleuters zullen van je genieten, je hebt ze veel te geven...... je hebt je passie gevonden... dat pakt niemand je af...
Bedank je dat je je verhaal wilt vertellen...
Veel liefs en succes,
Karin

Anoniem zei

Goh Keltoum wat hebben instanties toch veel nodig om zich belangrijk te maken. En soms of mischien wel te vaak blijft daar goud in steken dat nooit meer boven water komt. Meid je hebt goud in je mond en in je hoofd en twijvel er geen moment aan dat dat eruit komt. Het zou zelfs een verspilling zijn als je het talent van helderheid in denken wat jij hebt verloren zou laten gaan door druilerige instanties. Ik heb genoeten van je filmpje en het soort mensen als jouw heeft deze wereld nodig. Mensen die weten wat ze willen en die het inzetten voor het goede en onze toekomst.
Jij gaat het maken met zo'n achtergrond en zo'n uithoudings vermogen.
A.D.H.D., A.D.D., Pededenos,dat alles heb je niet Keltoum jij hebt iets nieuws. Iets wat veel meer mensen zouden moeten hebben. Jij hebt K.E.L.T.O.U.M.
Ik hoop dat alle kinderen op het kinderdagverblijf onder jouw begeleiding het gaan krijgen.
Dank je
Joris

Anoniem zei

ik wil even duidelijk laten weten dat het enorm asociaal en kortzinnig is, op te zeggen of om te denken dat mensen met A.D.H.D., A.D.D. of PDD-nos thuis horen op een praktijkschool over persé lager geschoold zouden moeten zijn. Er zijn evenveel mensen die dat hebben en hoogopgeleid zijn. Keltoum, sterkte met alles.